Waveform

Waveform 1.4.0

ultraTay

New Member
this plugin is GORGEOUS I LOVE IT. I finally upgraded from spectralizer and I could not be happier!! thank you for so many options !!!
 

Mishasama

New Member
Is there any way to avoid this crash at startup?
Avoid is enough. Now there was a little chance not crash and work with output bus still.

I know the ME is annoying... And this is not your fault.
But, I need it. Sorry to bother you again. But the crash rate was too high recently.
 

Attachments

  • Crash 2022-05-29 01-59-18.txt
    108.5 KB · Views: 6

Phandasm

Member
Is there any way to avoid this crash at startup?
Avoid is enough. Now there was a little chance not crash and work with output bus still.

I know the ME is annoying... And this is not your fault.
But, I need it. Sorry to bother you again. But the crash rate was too high recently.
The crash is almost certainly due to an ABI difference, the binaries are simply incompatible.
You would need to compile and link waveform against ME code rather than standard OBS.
I tried it and I'm not sure what went wrong but I couldn't get it to build properly.
If I can figure out what the issue is I'll at least post an x64 build but I don't really want to maintain builds for OBS forks.
 

Phandasm

Member
Is there any way to avoid this crash at startup?
Avoid is enough. Now there was a little chance not crash and work with output bus still.

I know the ME is annoying... And this is not your fault.
But, I need it. Sorry to bother you again. But the crash rate was too high recently.
I got a build working with OBS ME 27.2.4, it's been added to the release page of 1.4.0.
Just grab the one called for_OBS_ME_only.zip
 

Tormy

Member
My apologize. I confused your plugin with Spectralizer. Sorry for my mistake
 
Last edited:

seabass9

New Member
Hi, I'm testing the Arm64 1.4 version on an M1 Pro MBP on OBS 27.2.0-521 and it's not showing up. Not sure if anyone else has had any luck running this native on Apple Silicon?
 

Phandasm

Member
Hi, I'm testing the Arm64 1.4 version on an M1 Pro MBP on OBS 27.2.0-521 and it's not showing up. Not sure if anyone else has had any luck running this native on Apple Silicon?
Are you also using a native ARM build of OBS?
You can't mix rosetta emulation with native code and afaik the official mac builds are x64.

Unfortunately I don't have an M1 to test with so I'm kinda just taking shots in the dark here.
 
Top