Replay Source

Replay Source 1.7.0

OHB71

New Member
Append to #679

I forgot a picture.

Here are the details from the file:


Greetings
 

Attachments

  • 2023-04-13 17_32_15-Eigenschaften von NODEM U15 -  Matte 1 - 2023-02-05 10-13-43 .avi.png
    2023-04-13 17_32_15-Eigenschaften von NODEM U15 - Matte 1 - 2023-02-05 10-13-43 .avi.png
    10.9 KB · Views: 72

msavic4

New Member
Hi, the latest version of OBS does now start if I also install the Replay Source, but it runs in the background, as I see it in the Task Manager. I tried with the lower versions of OBS but it didn't help. What am I doing wrong? Thank you.
 

Leandro35

New Member
Hola , hay manera de eliminar las fuentes de audio de las cámaras o que no usen buffer de audio ? Porque siempre me sale que el buffer de alguna de las cámaras que usan este plugin está lleno y que reinicie OBS
 

Leandro35

New Member
Buenas, a mi me funciona perfectamente.
Saludos
[/CITA]
Hola , a igual que a mi hay muchas personas a las cuales no le funciona con OBS 29.1.0 , estas usando la version REPLAY SOURCE 1.6.11 ? puede ser que tenga que ver algun otro plugin que tengas instalado?
 

topox11

New Member
Tengo la version 1.6.11 y trabajo con NDI.
Todo OK excepto alguna rara vez que deja de guardar la repetición y tengo que reiniciar OBS, pero ya me lo hacia con las versiones anteriores.
 

Leandro35

New Member
Tengo la versión 1.6.11 y trabajo con NDI.
Todo OK excepto alguna rara vez que deja de guardar la repetición y tengo que reiniciar OBS, pero ya me lo hacia con las versiones anteriores.
[/CITA]
Intente reinstalar todo y sigo sin poder utilizar la última versión de OBS , espero que se pueda solucionar , gracias por responde
 

Leandro35

New Member
Hola , el problema que no reconoce el plugin Replay Sorce en OBS 29.1 no sera solo en windows 11 ? porque con macOS ARM aparentemente funciona
 

ra5849

New Member
En la versión 29.1.1 no funciona, en la anterior si. Reinstale pero sigue igual Windows 10. Volveré atrás en OBS
 

AhornFPS

New Member
Hey there, I love this effect, sadly, since the newest version, it's not working anymore.

So whenever I add a replay filter to a source, it automatically gets deleted by OBS after like 3 seconds and it states in the log "user added filter" "user removed filter".

I did update to the newest version 1.6.12

any ideas what could cause this?
 

AhornFPS

New Member
Hey there, I love this effect, sadly, since the newest version, it's not working anymore.

So whenever I add a replay filter to a source, it automatically gets deleted by OBS after like 3 seconds and it states in the log "user added filter" "user removed filter".

I did update to the newest version 1.6.12

any ideas what could cause this?
yeah, uhm, I am an idiot, I forgot that you just create the replay source and that creates the filter.

Sorry bout that.
 

OP3

Member
I've been using replay source for IR's for a while but the file that's generated has a green overlay on top of it.... is this a codec issue??? Says a ULH0 codec was used, works great on my dev PC but my streaming laptop has this green overlay. Also won't play ULH0 format in windows media player. Happens for both lossless and non lossless options. What is the heck is going on??? LOL
1684525910885.png
 

jegadk

Member
I've been using replay source for IR's for a while but the file that's generated has a green overlay on top of it.... is this a codec issue??? Says a ULH0 codec was used, works great on my dev PC but my streaming laptop has this green overlay. Also won't play ULH0 format in windows media player. Happens for both lossless and non lossless options. What is the heck is going on??? LOL
View attachment 94265
This qustion has beeen asked several times. I had this "green files" in the beginning om my streaming in 2020-2021.

It was on every replay file.

For the last 1,5 year it is no longer green. I use lastes versions of everything.

Just going back to 10 old icehockey games, in my short replay folder, where there was files fith this green, but now it's gone.

I think it's an old version of the vlc player thad did it. My current version is 3.0.18
 

OP3

Member
This qustion has beeen asked several times. I had this "green files" in the beginning om my streaming in 2020-2021.

It was on every replay file.

For the last 1,5 year it is no longer green. I use lastes versions of everything.

Just going back to 10 old icehockey games, in my short replay folder, where there was files fith this green, but now it's gone.

I think it's an old version of the vlc player thad did it. My current version is 3.0.18
Thanks for taking the time to respond. I've got 3.0.18, latest source replay plug in, etc. What I was able to narrow down was a new video capture card as the "cause". My old ones work fine but don't support 60fps, my new Elgato CamLink 4k is the culprit. I've tried to install the software for elgato, no change. Updated codecs, no bueno. I've compared metadata in BOTH files and they're nearly identical.... nothing noteworthy.
We have a Hockey tourney starting next Friday so yeah, I'd love to get my replays and broadcast in 60fps :)
Thanks again!
 
Top