EternalUlysses

New Member
Hi, I've been having periodic disconnects from Restream.io while streaming from my Elgato card. I switched from Game Capture to OBS and I like OBS a lot more now that I'm on.
 

Attachments

  • 2019-10-31 23-55-26.txt
    14.1 KB · Views: 19
  • 2019-11-01 13-52-57.txt
    20 KB · Views: 13
  • 2019-11-01 17-19-14.txt
    10.5 KB · Views: 12
  • 2019-11-01 19-49-31.txt
    14.6 KB · Views: 12
  • 2019-11-02 11-19-31.txt
    17.4 KB · Views: 14
  • 2019-11-02 17-55-34.txt
    6.4 KB · Views: 12
  • 2019-11-03 13-01-51.txt
    16.8 KB · Views: 12
  • 2019-11-03 16-22-00.txt
    6.1 KB · Views: 14
  • 2019-11-03 17-47-34.txt
    16.6 KB · Views: 13
  • 2019-11-03 21-05-59.txt
    5.7 KB · Views: 14

Exuviax

New Member
I've looked through some of the logs you provided, one of the things that keeps jumping out to me is this

Code:
 11:58:38 PM.114: [rtmp stream: 'simple_stream'] URL is empty
 11:58:38 PM.114: [rtmp stream: 'simple_stream'] Connection to (null)

What method are you using to stream to Restream? Have you connected your Restream account directly to OBS or are you manually entering the stream key.
 

Exuviax

New Member
In that case, could you try setting it up one of the other two ways to see if that resolves the issue for you? Maybe something isn't setting correctly with the custom setup.

You should be able to find "Restream - RTMP" in the list of options. If you connect your account, you'll also get access to the Restream Widgets such as your Titles, Chat and Channel switches.
 
Top