Resource icon

TeamSpeak 3 Studio Plugin 1.3.0

unwary

New Member
Say, is there a way to get rid of these little boxes and make the names flash to a different color?

VsD1T0d.png
 
Say, is there a way to get rid of these little boxes and make the names flash to a different color?

At the moment, no there isn't. The boxes are there because the font you are using doesn't have the circle and filled circle the plugin uses.

At some point I will find some time to clean this plugin up, fix the memory leaks and add a way to change the talking symbol. While I'm there, I might see if I can add a way to change the font colour instead of having a symbol, but I make no promises.
 

Zoeff

New Member
After Temaspeak ClientQuery Update (2017-3-23) it crash OBS please update this OBS Plugin.

Yep, can confirm this issue. Turning off the ClientQuery plugin in Teamspeak fixes this crashing issue, looks like the update to the ClientQuery plugin in Teamspeak is messing with this TS3 OBS plugin to the point that it crashes OBS. Even switching the ClientQuery plugin on will immediately cause OBS to crash.
 
After Temaspeak ClientQuery Update (2017-3-23) it crash OBS please update this OBS Plugin.
Yep, can confirm this issue. Turning off the ClientQuery plugin in Teamspeak fixes this crashing issue, looks like the update to the ClientQuery plugin in Teamspeak is messing with this TS3 OBS plugin to the point that it crashes OBS. Even switching the ClientQuery plugin on will immediately cause OBS to crash.

Ok. I'll have a look this weekend and see if I can find out what's going on.
 
adocilesloth updated TeamSpeak 3 Studio Plugin with a new update entry:

Update for new Client Query API

The latest version of TS3's client query now requires an "API key" for the telnet connections (making connections more secure, I ask you...). The plugin has been revised to take this into account. You now have to include the API key for the plugin to work. In TS3, it is found under:

Tools -> Options -> Addons -> ClientQuery -> Settings -> API Key

It has the form AAAA-BBBB-CCCC-DDDD-EEEE-FFFF

Copy and past it into the correct box in the Properties for the plugin (TS3 API Client Query Key)...

Read the rest of this update entry...
 

Matte

New Member
hey there, I got a weird issue. when I'm not streaming the plugin works great, but as soon as I start streaming the plugin blocks itself. how can I fix it?
 

Kurodz

New Member
05:55:46.366: CPU Name: Intel(R) Core(TM) i7-6950X CPU @ 3.00GHz
05:55:46.366: CPU Speed: 3750MHz
05:55:46.366: Physical Cores: 10, Logical Cores: 20
05:55:46.366: Physical Memory: 130980MB Total, 122184MB Free
05:55:46.366: Windows Version: 10.0 Build 14393 (revision: 1066; 64-bit)
05:55:46.366: Running as administrator: true
05:55:46.366: Aero is Enabled (Aero is always on for windows 8 and above)
05:55:46.366: Portable mode: false
05:55:46.375: OBS 18.0.1 (64bit, windows)
05:55:46.375: ---------------------------------
05:55:46.376: ---------------------------------
05:55:46.376: audio settings reset:
05:55:46.376: samples per sec: 44100
05:55:46.376: speakers: 2
05:55:46.377: ---------------------------------
05:55:46.377: Initializing D3D11..
05:55:46.377: Available Video Adapters:
05:55:46.377: Adapter 1: NVIDIA GeForce GTX 1080
05:55:46.377: Dedicated VRAM: 4209704960
05:55:46.377: Shared VRAM: 4246763520
05:55:46.377: output 1: pos={0, 0}, size={1920, 1080}, attached=true
05:55:46.379: Loading up D3D11 on adapter NVIDIA GeForce GTX 1080 (0)
05:55:46.393: D3D11 loaded sucessfully, feature level used: 45056
05:55:46.989: ---------------------------------
05:55:46.989: video settings reset:
05:55:46.989: base resolution: 1920x1080
05:55:46.989: output resolution: 1280x720
05:55:46.989: downscale filter: Bicubic
05:55:46.989: fps: 60/1
05:55:46.989: format: NV12
05:55:46.990: Audio monitoring device:
05:55:46.990: name: ROG PG258Q-8 (NVIDIA High Definition Audio)
05:55:46.990: id: {0.0.0.00000000}.{baee7e3d-4e60-43f9-a854-8c217a3dce3b}
05:55:46.990: ---------------------------------
05:55:46.991: Required module function 'obs_module_load' in module '../../obs-plugins/64bit/chrome_elf.dll' not found, loading of module failed
05:55:46.994: [CoreAudio encoder]: Adding CoreAudio AAC encoder
05:55:46.995: [AMF Encoder] Unable to load 'amfrt64.dll', error code 126.
05:55:47.000: Required module function 'obs_module_load' in module '../../obs-plugins/64bit/libcef.dll' not found, loading of module failed
05:55:47.000: Required module function 'obs_module_load' in module '../../obs-plugins/64bit/libEGL.dll' not found, loading of module failed
05:55:47.001: Required module function 'obs_module_load' in module '../../obs-plugins/64bit/libGLESv2.dll' not found, loading of module failed
05:55:47.001: Failed to load 'en-US' text for module: 'obs-browser.dll'
05:55:47.001: [browser_source: 'Version: 1.29.0']
05:55:47.002: NVENC supported
05:55:47.034: Failed to load 'zh-TW' text for module: 'TS3Plugin.dll'
05:55:47.035: TS3: Load
05:55:47.035: Couldn't find VLC installation, VLC video source disabled
05:55:47.039: No blackmagic support
05:55:47.061: ---------------------------------
05:55:47.061: Loaded Modules:
05:55:47.061: win-wasapi.dll
05:55:47.061: win-mf.dll
05:55:47.061: win-ivcam.dll
05:55:47.061: win-dshow.dll
05:55:47.061: win-decklink.dll
05:55:47.061: win-capture.dll
05:55:47.061: vlc-video.dll
05:55:47.061: TS3Plugin.dll
05:55:47.061: text-freetype2.dll
05:55:47.061: rtmp-services.dll
05:55:47.061: obs-x264.dll
05:55:47.061: obs-vst.dll
05:55:47.061: obs-transitions.dll
05:55:47.061: obs-text.dll
05:55:47.061: obs-qsv11.dll
05:55:47.061: obs-outputs.dll
05:55:47.061: obs-filters.dll
05:55:47.061: obs-ffmpeg.dll
05:55:47.061: obs-browser.dll
05:55:47.061: image-source.dll
05:55:47.061: frontend-tools.dll
05:55:47.061: enc-amf.dll
05:55:47.061: coreaudio-encoder.dll
05:55:47.061: ==== Startup complete ===============================================
05:55:47.067: All scene data cleared
05:55:47.067: ------------------------------------------------
05:55:47.081: WASAPI: Device 'ROG PG258Q-8 (NVIDIA High Definition Audio)' initialized
05:55:47.147: adding 23 milliseconds of audio buffering, total audio buffering is now 23 milliseconds
05:55:47.235: WASAPI: Device '喇叭 (Realtek High Definition Audio)' initialized
05:55:47.298: WASAPI: Device '麥克風 (HD Pro Webcam C920)' initialized
05:55:47.326: WASAPI: Device '麥克風 (Realtek High Definition Audio)' initialized
05:55:47.518: ---------------------------------
05:55:47.518: [DShow Device: ';;;;;;;;;;;;視訊擷取裝置'] settings updated:
05:55:47.518: video device: Logitech HD Pro Webcam C920
05:55:47.518: video path: \\?\usb#vid_046d&pid_082d&mi_00#8&3a91cbc5&0&0000#{65e8773d-8f56-11d0-a3b9-00a0c9223196}\{bbefb6c7-2fc4-4139-bb8b-a58bba724083}
05:55:47.518: resolution: 640x480
05:55:47.518: fps: 30.00 (interval: 333333)
05:55:47.518: format: I420
05:55:47.738: Switched to scene 'Counter-Strike: Global Offensive'
05:55:47.738: ------------------------------------------------
05:55:47.738: Loaded scenes:
05:55:47.738: - scene 'Counter-Strike: Global Offensive':
05:55:47.739: - source: ';;;;;;;;;;;;BG' (image_source)
05:55:47.739: - source: ';;;;;;;;;;;;5E Client' (window_capture)
05:55:47.739: - source: ';;;;;;;;;;;;顯示器擷取' (monitor_capture)
05:55:47.739: - source: ';;;;;;;;;;;;視窗擷取' (window_capture)
05:55:47.739: - source: ';;;;;;;;;;;;遊戲擷取' (game_capture)
05:55:47.739: - source: 'Alert' (browser_source)
05:55:47.739: - source: 'AllPayAlert' (browser_source)
05:55:47.739: - source: 'Chat' (browser_source)
05:55:47.739: - source: ';;;;;;;;;;;;視訊擷取裝置' (dshow_input)
05:55:47.739: - source: ';;;;;;;;;;;;WebCamOverlay' (image_source)
05:55:47.739: - source: 'YoutubeIcon' (image_source)
05:55:47.739: - source: 'YoutubeAdd' (text_gdiplus)
05:55:47.739: - source: 'FacebookIcon' (image_source)
05:55:47.739: - source: 'FacebookAdd' (text_gdiplus)
05:55:47.739: - source: '----------Viewers' (text_gdiplus)
05:55:47.739: - source: 'ViewersCount' (image_source)
05:55:47.739: - source: 'Events' (browser_source)
05:55:47.739: - source: 'DonationTicker' (browser_source)
05:55:47.739: - source: 'Time' (text_gdiplus)
05:55:47.739: - scene 'IRL':
05:55:47.739: - source: ';;;;;;;;;;;;BG' (image_source)
05:55:47.739: ------------------------------------------------
05:55:50.530: adding 23 milliseconds of audio buffering, total audio buffering is now 46 milliseconds
05:55:52.190: ts3_plugin_get_name
05:55:54.331: ts3_plugin_get_name
05:55:55.459: ts3_plugin_create
05:55:55.483: User added source 'TeamSpeak 3 Overlay' (ts3plugin) to scene 'Counter-Strike: Global Offensive'
05:55:55.485: ts3_plugin_properties
05:55:56.551: TS3: Overlay: Started
05:55:56.551: TS3: Starting Connection
05:55:56.724: ts3_plugin_update
05:55:57.552: TS3: Connection Failure: Check TS3 is running and ClientQuery Plugin is enabled
05:55:57.652: TS3: Closing Connection
05:55:58.482: ts3_plugin_properties
05:55:58.652: TS3: Starting Connection
05:55:59.753: TS3: Closing Connection
05:56:00.753: TS3: Starting Connection
05:56:01.854: TS3: Closing Connection
05:56:02.207: ts3_plugin_update
05:56:02.854: TS3: Starting Connection
05:56:03.955: TS3: Closing Connection
05:56:04.340: ts3_plugin_update
05:56:04.955: TS3: Starting Connection
05:56:06.002: ts3_plugin_get_name
05:56:06.055: TS3: Closing Connection
05:56:07.056: TS3: Starting Connection
05:56:07.870: User Removed source 'TeamSpeak 3 Overlay' (ts3plugin) from scene 'Counter-Strike: Global Offensive'
05:56:07.870: ts3_plugin_destroy
05:56:08.156: TS3: Closing Connection
05:56:13.089: adding 139 milliseconds of audio buffering, total audio buffering is now 185 milliseconds
05:56:13.090: adding 23 milliseconds of audio buffering, total audio buffering is now 208 milliseconds
05:56:13.090: adding 23 milliseconds of audio buffering, total audio buffering is now 232 milliseconds
05:56:13.090: adding 46 milliseconds of audio buffering, total audio buffering is now 278 milliseconds
05:56:13.090: adding 92 milliseconds of audio buffering, total audio buffering is now 371 milliseconds
05:56:13.092: adding 46 milliseconds of audio buffering, total audio buffering is now 417 milliseconds
05:56:13.092: adding 46 milliseconds of audio buffering, total audio buffering is now 464 milliseconds
05:56:13.092: adding 116 milliseconds of audio buffering, total audio buffering is now 580 milliseconds
05:56:13.094: adding 46 milliseconds of audio buffering, total audio buffering is now 626 milliseconds
05:56:13.094: adding 46 milliseconds of audio buffering, total audio buffering is now 673 milliseconds
05:56:13.094: adding 46 milliseconds of audio buffering, total audio buffering is now 719 milliseconds
05:56:13.095: adding 46 milliseconds of audio buffering, total audio buffering is now 766 milliseconds
05:56:13.095: adding 46 milliseconds of audio buffering, total audio buffering is now 812 milliseconds
05:56:13.095: adding 46 milliseconds of audio buffering, total audio buffering is now 859 milliseconds
05:56:13.095: adding 69 milliseconds of audio buffering, total audio buffering is now 928 milliseconds
05:56:13.095: adding 46 milliseconds of audio buffering, total audio buffering is now 975 milliseconds
05:56:13.095: Max audio buffering reached!
05:56:13.095: adding 69 milliseconds of audio buffering, total audio buffering is now 1044 milliseconds
 

Malic_T

New Member
Our entire twitch stream team had to stop using this plugin, if it was in any scene, OBS would open and immediately crash. Had to delete scene files from appdata to clear it and remove plugin to get OBS to work again.
 
Our entire twitch stream team had to stop using this plugin, if it was in any scene, OBS would open and immediately crash. Had to delete scene files from appdata to clear it and remove plugin to get OBS to work again.
Sounds similar to the problem that I hopefully fixed in the last update. Are you using the latest version of the plugin?
Do you have any logs I can look at?
Do you have the settings for the plugin I can look at?
Can't fix stuff if I don't know what's going wrong.
 
Our entire twitch stream team had to stop using this plugin, if it was in any scene, OBS would open and immediately crash. Had to delete scene files from appdata to clear it and remove plugin to get OBS to work again.
Sounds similar to the problem that I hopefully fixed in the last update. Are you using the latest version of the plugin?
Do you have any logs I can look at?
Do you have the settings for the plugin I can look at?
Can't fix stuff if I don't know what's going wrong.
 

coRpSE

Member
I am having the same issue, crashing as soon as it opens. I just downloaded and uploaded the new files overwriting what was already there. Here is the crash log I copied to clipboard. I hope this helps.

For anyone else that has this issue, I just went into the Program Files (x86)\obs-studio\obs-plugins\ and into both the 32bit and 64bit folders and deleted the TS3Plugin.dll and I was able to go to each of my scenes and disable the TS3 plugin until this gets resolved.
 

Attachments

  • Error_Report.txt
    50 KB · Views: 48
Last edited:

Dark Ace

New Member
Just a little more info, It results with a Soft "Crash" when OBS is started, OBS is still responsive and usable with the crash message still open, I have tried Reinstalling OBS and the plug in which resulted in the same issue
Are you using the latest version of the plugin?: Yes
Do you have any logs I can look at? : Previous Post
Do you have the settings for the plugin I can look at? : Image attached
 

Attachments

  • Ts3 plugin.jpg
    Ts3 plugin.jpg
    111.3 KB · Views: 57
Last edited:
@coRpSE @Dark Ace Thanks for the info. I've finally got a bit of time to look into this.

Do either of you have a "normal" log from when OBS crashes as well? Ideally with TS3 open so the plugin can attempt to connect to your client.

I have a vague hunch that the plugin tries to call information that doesn't exist yet due to start up times (I've had this before in another plugin).
 

coRpSE

Member
adocilesloth This I believe is one of the error logs.If not, I will load the system back into my OBS and have it create a new one.
 

Attachments

  • 2017-04-26 11-21-52.rar
    4.5 KB · Views: 39
Last edited:
Top