Streaming WebM with Icecast2 it crashes after few seconds

Tormy

Member

Attachments

Last edited:

thefredo1000

New Member
Have you got any success with this? I think it's not a problem with icecast since I'm doing exactly the same but with https
 

Tormy

Member
Have you got any success with this? I think it's not a problem with icecast since I'm doing exactly the same but with https
If I was getting success, I was posting the solution. Unfortunately it looks like no one cares about :-/ neglecting the great potentials of this configuration.

Beside this, as you said, you are using HTTPS. I think you are under Linux. Because under Windows (to me) it doesn't work :-/
If instead you are under Windows, can you please post the required ICECAST settings?
I find the ones on the manual quite poor.

I have the 2.4.4

Thank you
 

thefredo1000

New Member
I'm on Windows using HTTPS :/, but I'm still looking for a solution. If I find something I'll post about it too.

Thank you
 

Tormy

Member
I'm on Windows using HTTPS :/, but I'm still looking for a solution. If I find something I'll post about it too.

Thank you
Can you post the settings of ICECAST2 under WINDOWS in order to sue HTTPS, please?
I tried several times: it doesn't work. It seems that Icecast 2.4.4 has not any support for HTTPS under windows (yet)


P.S.About my issue or better: our common issues, I tried on OGG Video, but the mode THEORA is not compiled with OBS. I got the info on GITHUB they will do in a next release. I do hope. Perhaps, with it, we can do something that avoids the crash
 
Last edited:
Top