Question / Help Stream Pixelation when moving (720p30FPS)

#1
Hi,

All my streams are pixelated when the game characters start moving.
Please help me figure out what could be wrong and to find the correct settings for my stream.
My log is attached here and also in this link OBS-720p30fps-YOUTUBE (The part related to my stream is right at the end)

Please let me know if any more information is needed from me.
Any help is much appreciated.

Note: I have two USB Avermedia capture devices, coming in from two PS4s. I have two scenes, One scene has my First avermedia displayed full size and the second avermedia is displayed as a small window on top right corner, the second scene has my Second avermedia displayed full size and the first avermedia is displayed as a small window on top right corner.
Note: I can see this has been posted numerous times. Over the past few weeks I have played around with my stream settings a lot based on forum posts, youtube videos etc., But my streams are still pixelated.

Thanks,
Josh.
 

Attachments

Narcogen

Active Member
#2
  • Increase bitrate.
  • Slower CPU preset.
  • Lose the 2nd capture device, I think you're overloading your USB controller.

19:31:08.877: [ffmpeg muxer: 'adv_file_output'] Writing file 'C:/Users/Joshua/Videos/2019-09-04 19-31-08.mp4'...
19:32:59.719: Max audio buffering reached!
19:32:59.719: adding 975 milliseconds of audio buffering, total audio buffering is now 1044 milliseconds (source: Josh-Aver)
 
#3
  • Increase bitrate.
  • Slower CPU preset.
  • Lose the 2nd capture device, I think you're overloading your USB controller.

19:31:08.877: [ffmpeg muxer: 'adv_file_output'] Writing file 'C:/Users/Joshua/Videos/2019-09-04 19-31-08.mp4'...
19:32:59.719: Max audio buffering reached!
19:32:59.719: adding 975 milliseconds of audio buffering, total audio buffering is now 1044 milliseconds (source: Josh-Aver)
Thank you.
Will try as suggested.
 
Top