Question / Help obs-studio not starting in Debian buster, please help me!

#1
Hi, I am trying to use obs-studio from Debian buster GNU/Linux distribution
The GUI never starts. Please help me!

Here you can see the exact version number

$ dpkg -l obs*
Desired=Unknown/Install/Remove/Purge/Hold
| Status=Not/Inst/Conf-files/Unpacked/halF-conf/Half-inst/trig-aWait/Trig-pend
|/ Err?=(none)/Reinst-required (Status,Err: uppercase=bad)
||/ Name Version Architecture Description
+++-==============-=================-============-===============================================================
ii obs-plugins 1:23.0.0~rc2-dmo1 amd64 recorder and streamer for live video content (plugins)
ii obs-studio 1:23.0.0~rc2-dmo1 amd64 recorder and streamer for live video content

When trying to start obs, I get the following messages:
20140608-2+b1 amd64 Session management helpers for lightweight desktop environments
pablo@trinity:~$ obs
Attempted path: share/obs/obs-studio/locale/en-US.ini
Attempted path: /usr/share/obs/obs-studio/locale/en-US.ini
Attempted path: share/obs/obs-studio/themes/Dark.qss
Attempted path: /usr/share/obs/obs-studio/themes/Dark.qss
info: CPU Name: Intel(R) Core(TM) i3-4170 CPU @ 3.70GHz
info: CPU Speed: 3553.116MHz
info: Physical Cores: 2, Logical Cores: 4
info: Physical Memory: 7656MB Total, 5030MB Free
info: Kernel Version: Linux 4.19.0-2-amd64
info: Distribution: "Debian GNU/Linux" Unknown
info: Window System: X11.0, Vendor: The X.Org Foundation, Version: 1.20.3
info: Portable mode: false
QMetaObject::connectSlotsByName: No matching signal for on_advAudioProps_clicked()
QMetaObject::connectSlotsByName: No matching signal for on_advAudioProps_destroyed()
QMetaObject::connectSlotsByName: No matching signal for on_program_customContextMenuRequested(QPoint)
info: OBS 0.0.1 (linux)
info: ---------------------------------
info: ---------------------------------
info: audio settings reset:
samples per sec: 44100
speakers: 2
info: ---------------------------------
info: Initializing OpenGL...
info: Loading up OpenGL on adapter Intel Open Source Technology Center Mesa DRI Intel(R) Haswell
info: OpenGL loaded successfully, version 4.5 (Core Profile) Mesa 18.3.2, shading language 4.50
info: ---------------------------------
info: video settings reset:
base resolution: 1920x1080
output resolution: 1280x720
downscale filter: Bicubic
fps: 30/1
format: NV12
YUV mode: 601/Partial
info: NV12 texture support not available
info: Audio monitoring device:
name: Default
id: default
info: ---------------------------------
warning: Failed to load 'en-US' text for module: 'decklink-ouput-ui.so'
libDeckLinkAPI.so: cannot open shared object file: No such file or directory
info: No blackmagic support
error: os_dlopen(libnvidia-encode.so.1->libnvidia-encode.so.1): libnvidia-encode.so.1: cannot open shared object file: No such file or directory

info: FFMPEG VAAPI supported
info: VLC found, VLC video source enabled
info: ---------------------------------
info: Loaded Modules:
info: vlc-video.so
info: text-freetype2.so
info: rtmp-services.so
info: obs-x264.so
info: obs-transitions.so
info: obs-outputs.so
info: obs-libfdk.so
info: obs-filters.so
info: obs-ffmpeg.so
info: linux-v4l2.so
info: linux-pulseaudio.so
info: linux-jack.so
info: linux-decklink.so
info: linux-capture.so
info: linux-alsa.so
info: image-source.so
info: frontend-tools.so
info: decklink-ouput-ui.so
info: ---------------------------------
info: ==== Startup complete ===============================================
error: Service '' not found
info: No scene file found, creating default scene
info: All scene data cleared
info: ------------------------------------------------
 
Top