Question / Help NVENC H. 264 NOT WORKING

#1
My LOG:
16:51:24.161: Windows Version: 10.0 Build 16299 (revision: 248; 64-bit)
16:51:24.162: Running as administrator: false
16:51:24.183: Aero is Enabled (Aero is always on for windows 8 and above)
16:51:24.183: Windows 10 Gaming Features:
16:51:24.183: Game DVR: On
16:51:24.198: Sec. Software Status:
16:51:24.209: Windows Defender Antivirus: enabled (AV)
16:51:24.210: Windows Firewall: disabled (FW)
16:51:24.282: Windows Defender Antivirus: enabled (ASW)
16:51:24.455: Portable mode: false
16:51:25.910: OBS 21.1.2 (64bit, windows)
16:51:25.910: ---------------------------------
16:51:25.961: ---------------------------------
16:51:25.961: audio settings reset:
16:51:25.961: samples per sec: 44100
16:51:25.961: speakers: 2
16:51:26.005: ---------------------------------
16:51:26.005: Initializing D3D11...
16:51:26.005: Available Video Adapters:
16:51:26.011: Adapter 1: NVIDIA GeForce 940M
16:51:26.011: Dedicated VRAM: 2107703296
16:51:26.011: Shared VRAM: 4216086528
16:51:26.011: output 1: pos={0, 0}, size={1920, 1080}, attached=true
16:51:26.011: Adapter 2: Intel(R) HD Graphics 520
16:51:26.011: Dedicated VRAM: 134217728
16:51:26.011: Shared VRAM: 4216086528
16:51:26.080: Loading up D3D11 on adapter NVIDIA GeForce 940M (0)
16:51:26.683: D3D11 loaded successfully, feature level used: 45056
16:51:30.035: ---------------------------------
16:51:30.035: video settings reset:
16:51:30.035: base resolution: 1920x1080
16:51:30.035: output resolution: 852x480
16:51:30.035: downscale filter: Bicubic
16:51:30.035: fps: 60/1
16:51:30.035: format: NV12
16:51:30.035: YUV mode: 601/Partial
16:51:30.091: Audio monitoring device:
16:51:30.091: name: Default
16:51:30.091: id: default
16:51:30.178: ---------------------------------
16:51:30.402: Required module function 'obs_module_load' in module '../../obs-plugins/64bit/chrome_elf.dll' not found, loading of module failed
16:51:30.610: [CoreAudio encoder]: CoreAudio AAC encoder not installed on the system or couldn't be loaded
16:51:31.879: [AMF] AMF Test failed due to one or more errors.
16:51:31.879: Failed to initialize module 'enc-amf.dll'
16:51:36.622: Required module function 'obs_module_load' in module '../../obs-plugins/64bit/libcef.dll' not found, loading of module failed
16:51:36.881: LoadLibrary failed for '../../obs-plugins/64bit/libEGL.dll': The specified procedure could not be found.
16:51:36.881: (127)
16:51:36.881: Module '../../obs-plugins/64bit/libEGL.dll' not loaded
16:51:37.120: Required module function 'obs_module_load' in module '../../obs-plugins/64bit/libGLESv2.dll' not found, loading of module failed
16:51:38.060: [browser_source: 'Version: 1.31.0']
16:51:41.015: NVENC supported
16:51:46.524: VLC found, VLC video source enabled
16:51:46.859: No blackmagic support
16:51:48.007: ---------------------------------
16:51:48.007: Loaded Modules:
16:51:48.007: win-wasapi.dll
16:51:48.007: win-mf.dll
16:51:48.007: win-dshow.dll
16:51:48.007: win-decklink.dll
16:51:48.007: win-capture.dll
16:51:48.007: vlc-video.dll
16:51:48.007: text-freetype2.dll
 
Top