Question / Help Having Problems Capturing Modern Warfare

PizzaPeter1998

New Member
For some reason the NVENC encoder isn't provide a stable 60fps and I don't know why. All my other games work perfectly but for some reason with MW it just won't work. It keeps on skipping frames and missing them. I thought it was a NVENC session limit that was causing it but I'm still getting the same issues.

Here is what I have done to try and eliminate the problem:
  • Disabled NVIDIA highlights
  • Enabled V-Sync
  • Capped the frame limit to 120
  • Lowered the bitrate (Thought it might be a HDD reading issue)
  • Disabled NVIDIA shadow play
  • Lowered the games graphics
  • Ran OBS as admin
Here are my PC specs:
  • Ryzen 9 3900x OC 4.3GHz
  • H100iGTX 2400mm AIO Cooler
  • 32GB DDR4 3733Mhz clocked to 3600Mhz (4x8GB)
  • RTX 2070 Super Founders Edition
  • Gigabyte Aorus Elite X570 Motherboard
  • Corsair HX850i Platinum PSU
  • Smasung Evo 850 1TB SSD
Any solutions or methods to try and fix the problem would be appreciated
 

Attachments

  • 2020-05-18 20-08-12.txt
    16.3 KB · Views: 15
Last edited:

PizzaPeter1998

New Member
UPDATE:
I have tried using X264 on medium and fast but both come out with the same results as when using the NVENC so I'm not exactly sure what within the game is causing the issue. I've also attatched my X264 log to this message. I've also just tried capturing it using the game capture rather than the desktop capture and still the same issue.
 

Attachments

  • 2020-05-18 20-44-16.txt
    16.7 KB · Views: 13
Last edited:
Top