Question / Help Obs is closed when you try to record or make a transmission

#1
Hello, I have a dell computer with a nvidia GeForce 920M graphics card I was previously using Linux Mint and now it happens to DeepinOs but here when I try to make a recording or transmission with OBS it closes.

deepin-screen-recorder_Select area_20190212104132.gif


Please help!

Logs:


14:31:47.443: CPU Name: Intel(R) Core(TM) i3-5005U CPU @ 2.00GHz
14:31:47.443: CPU Speed: 1348.627MHz
14:31:47.443: Physical Cores: 2, Logical Cores: 4
14:31:47.443: Physical Memory: 3854MB Total, 495MB Free
14:31:47.443: Kernel Version: Linux 4.15.0-29deepin-generic
14:31:47.443: Distribution: "Deepin" "15.9"
14:31:47.445: Portable mode: false
14:31:47.511: OBS 0.0.1 (linux)
14:31:47.511: ---------------------------------
14:31:47.535: ---------------------------------
14:31:47.535: audio settings reset:
14:31:47.535: samples per sec: 44100
14:31:47.535: speakers: 2
14:31:47.550: ---------------------------------
14:31:47.550: Initializing OpenGL...
14:31:47.585: OpenGL version: 4.5 (Core Profile) Mesa 18.0.4
14:31:47.661: ---------------------------------
14:31:47.661: video settings reset:
14:31:47.661: base resolution: 1366x768
14:31:47.661: output resolution: 1092x614
14:31:47.661: downscale filter: Bicubic
14:31:47.661: fps: 30/1
14:31:47.661: format: NV12
14:31:47.675: Audio monitoring device:
14:31:47.675: name: Por defecto
14:31:47.675: id: default
14:31:47.675: ---------------------------------
14:31:47.694: No blackmagic support
14:31:47.754: os_dlopen(libnvidia-encode.so.1->libnvidia-encode.so.1): libnvidia-encode.so.1: no se puede abrir el fichero del objeto compartido: No existe el fichero o el directorio
14:31:47.754:
14:31:47.773: VLC found, VLC video source enabled
14:31:47.773: ---------------------------------
14:31:47.773: Loaded Modules:
14:31:47.773: vlc-video.so
14:31:47.773: text-freetype2.so
14:31:47.773: rtmp-services.so
14:31:47.773: obs-x264.so
14:31:47.773: obs-transitions.so
14:31:47.773: obs-outputs.so
14:31:47.773: obs-filters.so
14:31:47.773: obs-ffmpeg.so
14:31:47.773: linux-v4l2.so
14:31:47.773: linux-pulseaudio.so
14:31:47.773: linux-jack.so
14:31:47.773: linux-decklink.so
14:31:47.773: linux-capture.so
14:31:47.773: linux-alsa.so
14:31:47.773: image-source.so
14:31:47.773: frontend-tools.so
14:31:47.773: ---------------------------------
14:31:47.773: ==== Startup complete ===============================================
14:31:47.774: Service '' not found
14:31:47.787: All scene data cleared
14:31:47.789: ------------------------------------------------
14:31:47.800: pulse-input: Server name: 'pulseaudio 10.0'
14:31:47.800: pulse-input: Audio format: s16le, 44100 Hz, 2 channels
14:31:47.800: pulse-input: Started recording from 'alsa_output.pci-0000_00_1b.0.analog-stereo.monitor'
14:31:47.802: pulse-input: Server name: 'pulseaudio 10.0'
14:31:47.802: pulse-input: Audio format: s16le, 44100 Hz, 2 channels
14:31:47.802: pulse-input: Started recording from 'alsa_input.pci-0000_00_1b.0.analog-stereo'
14:31:47.804: xshm-input: Geometry 1366x768 @ 0,0
14:31:47.812: Switched to scene 'Escena'
14:31:47.813: ------------------------------------------------
14:31:47.813: Loaded scenes:
14:31:47.813: - scene 'Escena':
14:31:47.813: - source: 'Captura de pantalla (XSHM)' (xshm_input)
14:31:47.813: ------------------------------------------------
14:31:48.309: adding 46 milliseconds of audio buffering, total audio buffering is now 46 milliseconds
 
Last edited:
Top