kde

  1. R

    Why OBS is showing these strange Colors?

    This problems happens only on KDE, i'm using Garuda Linux. I don't want migrate to other Desktop Environment, all the colors are messed up. Someone Know whats going on? It's a HDMI Capture Card,
  2. R

    NVENC not working on OBS flatpak (27.2.4)

    When running flatpak list --runtime: Output: Name Application ID Version Branch Installation Studio translations com.obsproject.Studio.Locale stable...
  3. C

    Trying to use EVGA XR1 in Manjaro

    I use Manjaro KDE for my system. I don't have the option to use MJPEG, and it won't work with YUYV like it does in Windows. Is there something that I'm missing? This is what I see when I enter v4l2-ctl --list-formats. v4l2-ctl --list-formats...
  4. C

    EVGA XR1 not working

    I use Manjaro KDE for my system. Using other programs like guvcview and Qt V4L2 test utility, it seems to work all right with the MJPEG codec (but none of the other codecs, however). I do not have the MJPEG option for OBS; is there anything I can do about this? This is what I see when I enter...
  5. L

    Audio recording while speakers are muted in Kubuntu

    Hi! I am trying to record video with sound while my speakers are muted. In this case no sound is captured. Is there an option how to record video with sound while my speakers are muted? this is a new issue for me in Kubuntu 20.10. Thanks!
  6. B

    Weird Linux glitching w/ window capture

    I need help getting window capture to work. arch Linux, AMD GPU, KDE plasma. LOG: https://obsproject.com/logs/_9GGtSyU3Fu_DF3W
  7. P

    Bug Report Broken window layout in KDE

    Hello, I have problems running OBS on Fedora 32 with with KDE. The application starts and seems to work properly, but the internal window layout is broken to the point of being unusable. Internal frames are shifted beyond the left edge of the window, menu bar is either not visible, or shows up...
  8. G

    Question / Help OBS not starting on ubuntu

    OBS refuses to start on Ubuntu 18.04.3 LTS (kde plasma), the computer shows signs of loading (small animation with the icon of obs) but then it doesnt even open the main window. It seems the main process doesn't even start, cant access the logs given that. Also I dont know how to run obs from...
Top