furkanaksoy77
New Member
Sayın obs studio geliştiricileri ben furkan aksoy türkiyede yaşıyorum internette canlı yayın açmak istiyorum fakat internetim kötü olduğu için açamıyorum.Benimde aklıma güzel bir düzenek geldi şimdi obs studio için bir plugin oluşturup bilgisayar ekranını 3 dakika çekecek ardında usb ile normal bir şekilde dosya yoluyla telefonumuzda belirlediğimiz klasöre bu videoyu atacak bunu tekrar ettirecek.Sonraki adım videolar telefona gelecek ama bunu oynatacak basit bir tane video oynatma aracı yapacaz bu uygulamanın tasarımını tarif edeyim sadece 1 tane ufak tuşumuz olacak bu tuşa bastıgımızda bizi bir sahneye yönlendirecek bu sahnede ise video dosyası klasörünü şeç diyeceğiz bilgisayarımızdaki videoyu telefonumuzda hangi klasöre atmamızı istediysek orayı şeçiyoruz sonra o sahnemize geri dönüp play tuşuna bastığımızda sadece video oynatacak köşede kenarda bir tuştan başka birşey olmayacak bu tuş video oynatmayı durduracak.Birde telefondaki o uygulama oynatılan o klasöredeki videoyu otomatik silecek.bu sistem kendini tekrar ederek video akışını sağlayacak.apk uygulama yapmazsanız bilgisayardaki obs studio içinde plugin yapın.video oynatma progmını ise başka birisine yaptırın.2025 geldik obs studionun apk uygulamasınıda çıkarsanız fena olmaz yani hatta video oynatma programı gibi yaparsanız daha fazla indirilir.Birde obs için ayarlar/video/temel tuval çözünürlüğünü var oraya veya obs in ana menüsüne dikey format ve yatay format tuşu koyun.tik tokta hem yatay hemde dikey format olarak ayarlama var.Ben dikeyde canlı yayın açtığımda yatayda youtube video çekerken ayarlaması zor oluyor kaynak yerleri düzensiz oluyor umarım kendimi anlatabilmişimdir anlamadığınız yer varsa geri dönüş yapın.