Question / Help I need help, about Obs studio and classic. For streaming

BullRock

New Member
Hellou, Everyone.

My Name its Bull.

I'm new to this streaming and so. I need help with the topic of why, both Obs: studio and classic. Disconnect the stream, I read some posts in the forum, but if someone could solve the doubts, more directly. I have no idea if I posted this well or if it should be in another thread. I'm just looking for help like everyone else. I think I set the Obs well: both the studio and the classic. But it happens to me both. I only have the log of a direct that I played today and lasted an hour and a few more minutes, then I just disconnected from streaming.

The Last Log on the OBS Classic: https://gist.github.com/anonymous/1d9bf2073023650e325853a69f192f92
"Which is what I tried to stream today and I was better than the Obs studio that disconnected the stream every 20 minutes"

SpeedTest:http://www.speedtest.net/result/6577990975.png

PC:
-Procesador:Intel Core i7-6700K 4.00GHz.
-Socket 1151 LGA
-Placa Base: Asus B150-Plus
-M.Ram: 16 GB DDR4 HyperX
-Gráfica:Gigabyte GeForce® GTX 970 Twin Turbo OC 4GB GDDR5
-Network card: Realtek PCIe GBE Family Controller

I have an open port for the obs on the router. I do not know if it is necessary but this is it. "TCP 1935"
And Obs have permission on the Firewall on windows. I have Windows 10.

If you can help me, it would be very useful, today I do stream and I already said that it was lasting a lot, for what used to last with Obs Studio, probe with the classic to change.

Thank you very much for your attention and if you help me. Much Better

Greeting Cordially "Bull".
 

Attachments

Top